Hava Durumu

Organize kötülük!

Yazının Giriş Tarihi: 11.09.2024 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 21:52

Gündemimizin ortasına bir anda düşüverdi narin kızımız. 19 gün arama tarama işlemlerinden sonra maalesef kahreden haber geldi ve Narin kızımız katledilmiş olarak bulundu.

Bu organize kötülüğün kim ve kimler tarafından yapıldığı çok yakında ortaya çıkacak, kolluk kuvvetlerimiz, jandarmamız, polisimiz bu konuyu titizlikle inceleyip adli tıp raporlarından sonra net bir şekilde sonuç kamuoyuyla paylaşılacaktır. Yaşı 8, nasıl kıydınız? Bu cehalet nasıl bir çocuğun ortadan kaldırılmasına sebep olabilmektedir? İnsanın aklının durduğu noktadır maalesef.

20 haneli köyde herkes her şeyi bildiği halde, bu insanlar korkudan ağızlarını bıçak dahi açamaz hale gelmişlerdir. Giden canın hiç mi değeri yok? Giden çocuğun hiç mi seveni yok? Anne, Baba, Abi, Kardeş, Amca, Dayı bir tane insan yok mu? Veya vicdan sahibi bir insan yok mu? herkes olay karşısında neden suspus neden? Çünkü güçlü bir karakter var. Ağa var,
Muhtar var.
Siyasi bağlantıları olan biri var.
Para var.
Arazi var.
Allah kahretsin böyle bir anlayışı. Böyle bir düzeni, yazıklar olsun.
Yerin dibine batsın paranız, gücünüz, siyasetiniz, araziniz.
Güç karşısında, sekiz yaşında masum bir çocuğun katledilişini, yok edilmesini ve gömülmesini seyretmek nasıl bir duygudur?Anlayamıyorum.

Narin, öğlen saat 15.15'te eve gittikten hemen sonra katledildi.
İtirafçı Nevzat Bahtiyar, Narin'in cansız bedenini saat 15.40 civarında köyün dışına götürmüş.
Kamera kayıtları ile bu ispat edilmiş durumda.
Bu gerçeklere rağmen başka amcası, Narin 17.40'ta bize geldi ve kuzenlerini sordu diyor.
Diğer bir akraba, 18.40’da çeşme yakınlarında gördüm diyor.
Bir başka çocuk, 18.47'de okul yakınlarında gördüm demiş.
Bunların hepsi kamuoyunu ve devletin mercilerini yanlış yönlendirme faaliyetleridir.
Aslında bu saatlerde Narin katledilmişti, yaşamıyordu yani.
Sonuç olarak Narin'in katledildiğini köyde herkes biliyordu ama konuyu saptırmaya, karmaşık hale getirmeye çalışmışlar organize biçimde.
Narin'e bu organize kötülüğü neden yaptınız?

2018 yılında Ağrı’da katledilen 3 yaşındaki Leyla'nın da 17 gün arama neticesinde cesedi bulunmuştu. Tam 6 yıl oldu.

Leyla bebeğin ölümü ile ilgili bir kişi bile şu anda hapiste değil. Yani Leyla bebek katledildi ve sanki hiç yaşamamış gibi mezarlığa defnedildi hiçbir kimse ceza almadan kurtuldu.

Bu olayı nasıl vicdana sığdırabildiniz? Bu olayı nasıl açıklayabilirsiniz? Bunu vicdanınıza kabul ettirebildiniz mi? 3 yaşında bir çocuğu, bir bebeği katlediyorsunuz ve hiç kimse ceza almadan kurtularak ellerini kollarını sallaya sallaya normal hayatına devam ediyor.

Eğer, 2018 yılında işlenen bu cinayetten sonra katil veya katiller cezalarını görmüş olsaydı, kamuoyuna bu şeffaf şekilde açıklansaydı, ve bu örnekler çoğalsaydı, acaba Narin çocuğumuzla ilgili insanlar vahşice katlederken durup bir düşünürler miydi acaba?
Leyla bebek de yapılan yanlışlığı, hatayı Narin çocuğumuz da inşallah yapmayız.

Kamuoyunun takibi sonucunda, devletimizin titiz çalışması neticesinde, inşallah gereken ceza alınır ve bir daha böyle bir olay olmamak üzere konu sonuca varılır. Eğer olmazsa kamu vicdanı yine kanamaya devam edecek ve Narin çocuğumuz gibi bir çok masum değerimiz, geleceğimiz, kaybolup gidecektir. Bu böyle bilinmesi gerekir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.