Hava Durumu

Canım Metin Arolat

Yazının Giriş Tarihi: 05.10.2024 10:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 10:11

Canım Metin Arolat... Dedi herkes... İçten içe ne seviyormuşuz seni... Sen gidince anladık bizdeki yerini...

90'ların marjinal yönetmeni, ses getirmiş şarkıların hem yazarı hem seslendireni... Seni tanımayan gençlik bile üzüldü gittiğine... Demek ki ne melek kalpliymişsin, ne iyi kulmuşsun yaradanına...

Ani bir kalp krizi ile hayata gözlerini sahnede yuman Metin Arolat geride sevenlerini ve unutulmaz şarkılarını bıraktı. Metin Arolat aklımda hep Tarkan'a çektiği iddialı kliplerle var oldu. En çok da salına salına sinsice...

O zamanın ve hatta bu zaman için bile çok iddialı ve zamansız bir klipti. İki sanatçı da güçlü bir uyum yakalamıştı o dönemlerde birlikte çalışarak.

Metin sadece klip yönetmeni değildi, biz onu dert değil şarkısı tanıdık, Merve İldeniz ile çektiği klip yine ses getirmişti. Bir çok ünlüye klip çekerken aynı zamanda bir çok da sevilen şarkılara imza atmış başarıyla yorumlamıştı.

Ne var ki onu tanıyan tanımayan herkese en sevdiği yerde elveda dedi. Tıpkı şarkısındaki gibi.. Elveda şarkısı Metin Arolat'ın en sevdiğim parçası. Çok geçmez yakında yeni nesil de Metin Arolat'ı anma albümü ile bir çok ünlüden onun değerli şarkılarını dinleyecektir. Belki proje olarak düşünülmeye başlanmıştır bile ama tabiki Metin'in kendine has ses rengini ancak eskilere dönüp dönüp dinleyeceğiz.

Seni özleyeceğiz yetenek abidesi, zamanının ötesinde yaşayıp bize hayal gücünü ve eserlerini miras bıraktığın için çok teşekkür ederiz.

Seni hep sevgi ve saygıyla anacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.