Hava Durumu

Özhaseki istifa etti

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sağlık sorunları nedeniyle görevden affını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 23:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 23:54
Kaynak: Netgercek Özel
Özhaseki istifa etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medyadan yayınladığı mesajda, sağlık sorunları nedeniyle bakanlık görevinden istifa ettiğini bildirdi. Özhaseki açıklamasında, "Ülkem için hayırlı olan her işe desteğim elbette sürecektir. Milletimizden haklarını helal etmelerini hususiyle dilerim. Sayın Cumhurbaşkanımıza, göstermiş olduğu güven ve teveccühleri münasebetiyle şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

3 Haziran 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilen Mehmet Özhaseki, sağlık sorunları nedeniyle görevinden affını istedi.

"Ülkem için hayırlı olan her işe desteğim elbette sürecektir"

"Üstlendiğim bu kutlu görevi sağlık sorunlarım sebebiyle kendi dileğimle bırakmak istediğimi Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettim." diyen Bakan Özhaseki, "Ülkem için hayırlı olan her işe desteğim elbette sürecektir. Milletimizden haklarını helal etmelerini hususiyle dilerim. Sayın Cumhurbaşkanımıza, göstermiş olduğu güven ve teveccühleri münasebetiyle şükranlarımı arz ediyorum" ifadelerini kullandı.

MURAT KURUM MU GELİYOR?

Öte yandan Özhakesi'nin yerine hangi ismin atanacağına dair kulislerde adı en çok geçen isim Murat Kurum oldu. Kurum, daha önce de bu görevde bulunuyordu ve 31 Yerel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu için görevinden ayrılmıştı. 

 

Kaynak: Netgercek Özel

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.