Hava Durumu

Cem Küçük'ün söylediği gibi olabilir...

Gazeteci Cem Küçük, Narin Güran'ı abisinin öldürdüğünü iddia etmişti. Bütün gelişmeler ve ifadelerdeki genel akış dikkate alındığında Küçük'ün tahmininin doğru çıkma ihtimali çok yüksek görünüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 20:09
Kaynak: Netgercek Özel
Cem Küçük'ün söylediği gibi olabilir...

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cesedi bulunan Narin Güran'ın öldürülmesi hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor. Soruşturmada Narin’in annesi, abisi, amcası ve amcanın işçisi R.A. dahil 11 kişi tutuklandı. Korkunç cinayet kapsamında tutuklanan şüphelilerin ifadeleri kamuoyunda geniş yer tutarken, yandaş gazeteci Cem Küçük, soruşturmaya dair çarpıcı iddialarda bulundu.

CEM KÜÇÜK'ÜN AÇIKLAMALARINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Küçük, özetle şunları söyledi:

"19 yaşındaki abi Enes Güran, bir şey yaparken (o kadarını söyleyeyim, gerisini devlet anlatır, ben anlatamam) Narin kızımız onu görüyor. Bunu başkalarına söyler diye Enes onu boğazlıyor. O arada tırnak izleri, morarma... Enes'in de yüzünde, boynunda vs. tırnak izleri var, Narin'in de yüzünde boğulma izleri, tırnak izleri var. O arada o ölüyor. Savcılar şöyle bir muallaktalar, bu net bir bilgi; anne yardım etti mi, yoksa sadece kızın ölümünü mü gördü? Bu bilinmiyor net olarak. Savcılardan biri annenin yardım ettiğini, diğeri de yardım etmediğini ama 'Madem bu işi gördü, ölsün' diyerek göz yumduğunu düşünüyor."

Kaynak: Netgercek Özel

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.